Öppettider för källarbutiken

Välkommen att besöka min källarbutik!

Källarbutiken är en gårdsbutik som du hittar hemma hos mig på Nysätersvägen 19 i Knivsta.

Öppettiderna är varierande men istället väldigt flexibla. Jag anpassar mig efter när du kan, hör bara av dig innan.

Ibland har jag inplanerade öppettider som du hittar här nedan. Är dörren låst är det bara att ringa på så kommer jag springande!

SOMMAR 2020

Jag finns hemma för att öppna butiken i sort sett hela sommaren, ring bara innan du kommer. Då kan du också få möjlighet att vara själv i butiken för att undvika smittspridning. Det finns också möjlighet att förboka fika, antingen att ta med eller att avnjuta i trädgården. Varmt välkommen!

Vill du komma förbi en annan tid? Inga problem, ring mig, är jag hemma kan jag öppna butiken som har öppet året runt. Ring mig innan på 0768-52 79 35.

källarbutik, gårdsbutik, marmelader,