Leverans och köpvillkor

Priser

Alla priser anges inklusive moms.

 

Betalning

För närvarande finns endast möjlighet till direktbetalning till bankkonto vid beställning i webshop. Möjlighet att betala med Swish eller kontokort vid hämtning i butik finns om du meddelar mig det.

Till företag skickas faktura.

 

Beställning

När du har gjort en beställning via webshopen får du alltid en orderbekräftelse. Beställningen behandlas först när betalningen är gjord om inte annat är överenskommet. Du får en bekräftelse när din order är klar för hämtning. Kontakta mig om du har särskilda önskemål om när du behöver varan.

 

Vill du beställa en större mängd av en produkt eller vill du bli återförsäljare? Kontakta mig för att se om varan finns tillgänglig eftersom jag endast gör små kvantiteter.

 

Leverans

För närvarande erbjuder hemsidan endast beställningar som hämtas men är du intresserad av att få varorna hemskickade så löser jag det, kontakta mig på: info@candeline.se

 

Reklamation och ångerrätt

Vid en eventuell reklamation, spara varan och kontakta mig omgående.

 

Öppet köp och distansavtalslagen om ångerrätt gäller inte vid livsmedel. Detta för att kunna hålla en hög livsmedelssäkerheten.

 

Vid frågor om köp och leverans, kontakta mig. Du hittar kontaktuppgifterna här.

 

Presenter

Är du intresserad av att ge bort någon av Candelines produkter som present? Kontakta mig så går det att lösa.

 

För företag finns möjlighet att ge bort en smakfull och smart gåva som mottagaren med största sannolikhet inte har hemma redan. Kanske är det en föreläsare som ska tackas, någon på företaget som ska gratuleras eller julklappar till anställda. Här finns stora möjligheter att variera presenterna och överraska mottagaren med en välsmakande gåva som gör sig påmind vid flera tillfällen framöver.

Det finns också möjlighet att diskutera fram personliga lösningar. Kontakta mig för idéer och förslag.